Singaporessa tanssisolun atleettiset ja sitkeat asukit nayttivat taas saastohalunsa kiertelemalla ympari kaupunkia miltei taysin ilman julkisia apuvalineita. Tiinalla jalat alkoivat vihoitella jo ensimmaisen paivan jalkeen, mutta sisukkaasti jatkettiin eteenpain mielenkiintoisten ostoskeskuksien innoittamina. Monen tunnin kiertelyn jalkeen oli vuorossa biletysta Antin vikan illan kunniaksi Ministry of Soundissa, kunhan ensin vain saisi ruokaa. Kavelyn ja ostosten (seka Rafflesissa kolmeen pekkaan juodun Singapore Slingin) riehaannuttamat tytot joutuivat kuitenkin kohtaamaan karvaan pettymyksen, kun klo 24 ei ruokaa enaa ollutkaan tarjolla. No, kyllahan Cosmopolitanit ajavat saman asia, joten ei kun bailaamaan. Harmillisesti Cosmot eivat aja ruoan asemaa, ja oli pakko jattaa pilkku nakematta ja lahtea kahden aikaan etsimaan ruokaa. Allekijoittaneella olisi viela tanssijalka vipattanut, mutta oli ihan pelimiesveto kayda syomassa.

Seuraavana aamuna herasimme jo suht aikaisin ja lahdimme Orchad roadille shoppailemaan, jalan tietysti. Nahtavaa riitti, ja myos Little Indian seka China Town tuli nahtya.

Kolmantena paivana lahdimme Sentosan saarelle BUSSILLA ja olimme hetken aikaa biitsilla. Taman jalkeen kiertelimme kauppoja, kunnes allekirjoittanut sai vatsataudin ja lahdimme hostellille lepaamaan. Parin tunnin unien jalkeen jatkoimme shoppailua ja kavimme fancyssa hotellissa viela yodrinksuilla.

Sitten olikin taas aikainen heratys ja lahto bussiasemalle ja sielta Kuala Lumpuriin.

Matleena