Taalla veitetaan viimeista iltaa Hong Kongissa ja reput pursuilee ostetusta tavarasta. Kummallista, minkalaiseen ostoshysteriaan sita saakaan lietsottua itsensa. Rinkkaa pakatessa muodostuu erinaisia kasoja: mukaan-, roskikseen- ja roskikseen-jos-ei-mahdu-mukaan-pinoihin. Mutta ei hataa, jos ostaa riittavasti laukkuja, niin tila ei lopu koskaan kesken...

Majoitus taalla Hong Kongissa on ollut mahtava: hinta ei paata huimaa... ja majoitus sisaltaa myos erilaisia valipaloja ja opastuksen ja aamiaisen, internetin kayton ynna muita herkkuja. Hinta-laatu-suhde on mielestani suorastaan mahtava. Joten suurkiitokset Tonille ja Pui Chunille (Thank you very much for the accommodation Toni and Pui Chun!) Suositellaan paikkaa ehdottomasti mos muille backpackereille, silla majoituksesta joutui pulittamaan vaivaiset nelja dollaria, kahdet aamutossut, yhden juustokakun ja yhden sukankuivaustelineen viidelta yolta!

Mutta tosiaan, on ollut aika shoppailun tayteista tama elama viime aikoina, mutta siina sivussa on ehditty nahda myoskin kuuluisa Victoria Peak Madame Tussaudin vahakabinetteineen ja valoshow Harbourissa. Olimme myos melko lahella maailman suurinta Buddha-patsasta, mutta outlet-alue voitti kuitenkin tanssisolun puolelleen aanin 3-0.

Huomenna alkaa kotimatka aikaisin aamulla ja sitten onkin edessa taas pitka tovi harmaa-valkoista talvea. Onneksi sentaan matkan muistot varmasti lammittavat. Jonkinlaista yhteenvetoa ja kuvagalleriaa reissulta on viela varmasti luvassa, joten pysykaa kanavalla :)

Love,

Tiina